Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz-Robert Bojar (4336 niezalogowanych)
11 Postów
Katarzyna Karas
(kasia11)
Wiking
hehehe dobre.......
...male pytanie do organizatorow-- Czy nie lepiej by bylo polaczyc te dwie imprezy (polskie) i zrobic jedna ( z prawdziwego zdarzenia) !!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
No przesada, jeszcze kurwa po sasiedzku. A okolica byla taka przyjemna...

Mam nadzieje ze bedzie aryjsko, bo nie omieszkam wystapic o rekompensate za moje utracone dochody.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Agata1985)
Wiking
Ta impreza będzie taka sama jak 12.06? Impreza widmo?? z tego co słyszałam "disko" próbowała zastraszyć organizatorów "POLISH PARTY", a teraz kopiują pomysły innych ja wolę pójść tam, gdzie witają po Polsku!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Agata1985 napisał:
Ta impreza będzie taka sama jak 12.06? Impreza widmo?? z tego co słyszałam "disko" próbowała zastraszyć organizatorów "POLISH PARTY", a teraz kopiują pomysły innych ja wolę pójść tam gdzie na dzięń dobry mówią cześć!!

To, ze niby tak po rosyjsku??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(Kartabi)
Nowicjusz
disko napisał:
dla kobiet do 23.00 wolny wstep!
[/img]
A później co będą wypraszać czy podchodzić i pytać kto zapłacił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Angell Skyy
(Angell)
Wiking
smieszne jest to ze wszyscy znacie takie kawalki hehe ej skoro tak piperzycie na taka muzyke to ja np bym zadnego tytulu nie znala.. a zreszta polacy zagranica hehe gadaja wiecej niz robia.. przy disco polo sie bawia a jak wypija to pierwsze rytmy jakie spiewaja.. jak dobrze ze jestem tu tylko na wakacjach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Agata1985)
Wiking
disko napisał:
Drodzy Goscie!
Polaczyc imprez sie nie da.. gdyz pan niejaki Luki.. polish party "kopiuje pomysly" jak napisala jedna z osob na forum..

Kto czyje pomysły kopiuje to widać jasno, gdyż informacja o POLISH PARTY pojawiła się wcześniej, niż o Polish Night.... jak by nie mogły się one odbyć w dwóch różnych terminach? a może łatwiej z konkurencja porozmawiać i ustalić terminy, a nie jak to zawsze bywa wśród naszych Rodaków robić sobie na złość? Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Angell napisał:
smieszne jest to ze wszyscy znacie takie kawalki hehe ej skoro tak piperzycie na taka muzyke to ja np bym zadnego tytulu nie znala.. a zreszta polacy zagranica hehe gadaja wiecej niz robia.. przy disco polo sie bawia a jak wypija to pierwsze rytmy jakie spiewaja.. jak dobrze ze jestem tu tylko na wakacjach

Na wakacjach od czego?? Od szkoły??
Proponuję wrócić szybciutko to szkoły, najlepiej pierwszej klasy i podszkolić się w pisaniu.

Ta czy tamta impreza, bez względu kto organizuje to jakieś nieporozumienie.
Najlepiej zorganizujcie sobie jeszcze wzajemne rozwalanie lokali -
tylko tego brakuje aby dopełnić obraz polskich imprez.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(marlen)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
disko napisał:
Drodzy Goscie!
Polaczyc imprez sie nie da.. gdyz pan niejaki Luki.. polish party "kopiuje pomysly" jak napisala jedna z osob na forum.. nie my! Zadnych grozb nie bylo ale jesli ten pan sie wystraszyl to widac wie ze ma czego..
Przykro nam ze zapraszaja WAS do klubow ktore granicza z klutura i ktore leza w miejscach jak kluby GO GO!

Serdecznie zapraszamy Wszyskich w nasze skromne progi gdzie zapewnimy Wam dobra zabawe!
Przyjdz i sprawdz sam!
Wstep wolny dla Pan do godziny 23:00. tzn ze do tej godz jest gratis !

Pozdrawiamy!

Pozwole sobię podziękowac za wyczerpujące wyjaśnienie kwesti "wolnego wstepu", pewnie nikt z forumowiczów nie domyśliłby się, że chodzi o nic innego, jak "wejście gratis". Osobiście żal mi, że mowa tutaj o miejscach, które graniczą z kulturą, bo marzyłoby mi sie takie, które po prostu kulturę szerzy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok